Medicina Muncii

Avem placerea de a va prezenta clinica Loxan Magnus Medical, unitate medicala ce a luat nastere in anul 2005 din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor existente si neacoperite pe piata romaneasca, adresandu-se atat persoanelor fizice, cat si juridice, cu o gama larga de servicii si abonamente.

De-a lungul timpului, dinamica legislativa si economica, privind angajatorii dar si angajatii, a impus monitorizarea starii de sanatate a salariatilor, consilierea in domeniul securitatii si sanatatii mediului ocupational, adaptarea locurilor de munca la caracteristicile psihofizice ale angajatilor precum si indrumarea activitatii de reabilitare si reorientare profesionala in caz de accident de munca si/sau boala profesionala. Va asiguram ca acestea sunt doar o parte dintre serviciile oferite de catre clinica Loxan Magnus Medical.

Fiind in contact permanent cu cerintele si tendintele nationale si europene medicale, gama de servicii s-a extins pe multiple paliere, Loxan Magnus Medical oferind un grad inalt de competitivitate si eficienta, pe care il pune la dispozitia pacientilor, prin personalul medical profesionist.

Cu actualizari zilnice asiguram elemente conexe actului medical, consiliere medicala si paramedicala si, un punct devenit de interes major, cursurile de prim-ajutor particularizate fiecarui domeniu de activitate. Una din prioritatile noastre este depistarea precoce si preventia afectiunilor care se instaleaza insidios, prin consultatii amanuntite si investigatii medicale cu rezultate rapide.

➢ MEDICINA MUNCII – Examen clinic si investigatii
➢ CURSURI DE PRIM-AJUTOR – Sustinute de medic, formator autorizat
➢ SERVICII MEDICALE LA DOMICILIU – Consultatii, Recoltari, Investigatii, Tratamente
➢ MEDICINA DE FAMILIE – Consultatii, Investigatii, Tratamente
➢ SPECIALITATI MEDICALE – Consultatii, Investigatii, Tratamente Geriatrie si Gerontologie, Psihiatrie, Reumatologie, Oftalmologie, Dermato-Venerologie, Diabet si boli de nutritie, Medicina de Familie.
➢ INVESTIGATII MEDICALE – EKG, Holter EKG si TA, Spirometrie, Pulsoximetrie, Indice glezna-brat, Ecografie generala, Teste pentru boli de memorie
➢ Medicina ANTI-AGING (Consultatii, Preventie, Tratamente personalizate varstnicului)
➢ KINETOTERAPIE individuala, de grup, la cabinet sau la domiciliu
➢ CONSILIERE PSIHOLOGICA – individual sau in grup
➢ TRATAMENTE – injectabile ( I.m., I.v., S.c., I.a.,), perfuzabile, infiltratii, testari locale de alergie la medicamente, toaletare plagi si pansamente, sutura plaga, scos fire, biopsii tumorete tegumentare, excizii (tumorete, abcese tegumentare), avulsie unghie, electrocauterizari

Serviciile sunt oferite individual sau pe baza de abonament personalizat

Dovada pentru respectul pe care il purtam Pacientului nostru:

➢programare rapida – in max 72 ore de la solicitare
➢reducere 20% pentru angajatii care se inscriu la noi, la toate serviciile oferite.(aceasta reducere nu se cumuleaza cu alte oferte aflate in desfasurare).
➢abonamente personalizate pentru persoane fizice si juridice
➢acces la apel telefonic non-stop pentru consiliere medicala si urgente de grad II
➢orar prelungit, accesibil pentru orice program al pacientului

Suntem onorati sa devenim partenerii dumneavoastra si sa demaram o colaborare in care beneficiile personalizate ale serviciilor medicale oferite de Loxan Magnus Medical vor fi asigurate cu maxim de calitate si promptitudine.

CENTRE MEDICALE:
Str. Sperantei 27, Sect 2; BUCURESTI, tel: 031.805.67.33;
www.loxan.ro; office@loxan.ro