Vasfebco
Vasfebco
Telefon 0755 025 768
0725 155 057

Medicina Muncii


 

medicina muncii

Medical Group Romgermed este una dintre companiile lider din sectorul medical privat, oferind o gama diversificata de servicii prin intermediul retelei sale de clinici, cabinete, laboratoare medicale si parteneri care acopera intreaga tara.
Serviciul de medicina muncii este oferit tuturor tipurilor de companii de stat sau private, indiferent de domeniul de activitate, de numarul de angajati sau de locatiile in care acestea isi desfasoara activitatea.


Certificarile de calitate SR EN ISO 9001:2008 (sistem de management al calitatii pentru activitati de asistenta medicala specializata, activitati de explorari functionale si laboratoare de analize medicale), SR OHSAS 18001:2008 (sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale) si SR EN ISO 14001:2005 demonstreaza eforturile facute de catre Medical Group Romgermed pentru a oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde. Mentionam totodata ca laboratoarele noastre sunt organizate conform celor mai recente reglementari in domeniu, acreditate RENAR (SR EN ISO/CEI 17021/2007). 

Serviciul „Medicina Muncii” - Prezentare generala

Pachetele de servicii medicale de Medicina Muncii pe care Medical Group Romgermed vi le propune sunt structurate în funcţie de riscurile profesionale specifice ale companiei in conformitate cu:


• Legea nr. 319/2006 si Normele Metodologice de Aplicare Publicate in Monitorul Oficial nr. 882/30.10.2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
• Hotararea de Guvern nr. 355 / 2007 privind examinarile medicale pentru fiecare categorie profesionala cu modificarile si completarile ulterioare.

Atribuţiile serviciului de Medicina Muncii Medical Group Romgermed:


• organizarea şi participarea la evaluarea riscurilor profesionale;
• monitorizarea stării de sănătate a angajaţilor prin:
- examen medical la angajare – in conformitate cu fisa de expunere la riscuri;
- control medical periodic;
- examen medical la reluarea muncii;
- examen medical de adaptare a activitatii.
• reabilitarea profesională şi reorientarea profesională în caz de accident de muncă;
• comunicarea riscului profesional către toţi factorii implicaţi în procesul muncii;
• consilierea angajatorului privind adaptarea muncii anagajatilor functie de starea de sanatate.
• consilierea angajatorului pentru fundamentarea strategiei de sănătate şi securitate la locul de muncă.

Oferta Financiara Servicii Medicina Muncii

1. In functie de numarul de angajati si de riscurile la care sunt expusi acestia, costurile pentru serviciile de medicina muncii variaza intre 25 ron si 75 ron.
2. Pentru oferta concreta va rugam sa ne specificati numarul de angajati, functiile si fisele de riscuri

Beneficii suplimentare oferite angajatilor din Bucuresti:


• Consultatii medicale optometrice pentru toti angajatii companiei (reactualizare de dioptrii) - Gratuit
Pentru achizitia de ochelari, se poate obtine o reducere de pana la 30% din pretul de catalog al produselor oferite de catre OPTINOSTRA SRL – partener Medical Group Romgermed.  Achitarea contravalorii ramelor si a lentilelor se poate face in 2 (doua) rate. Se ofera asistenta post vanzare gratuita (livrare si alte servicii conexe).
• Stomatologie – 1 Consultatie Gratuita / an
• Inscrierea la un medic de familie din clinicile Medical Group Romgermed – medici aflati in contract cu CASMB. Angajatii arondati vor beneficia de toate avantajele asiguratilor CASMB (analize, consultatii medicale de specialitate, manevre sau ecografii decontate, prescriere medicamente compensate etc).
• Servicii medicale gratuite in baza trimiterii de la medicul de familie:
- consultatii medicale de specialitate
- analize de laborator
- imagistica medicala (ecografie)
• 25% reducere pentru serviciile medicale oferite de catre Clinicile Romgermed
• 30% reducere la obtinerea fiselor medicale pentru permisul de conducere (dobandire sau reinnoire)
• 25% reducere pentru obtinere de alte fise, adeverinte si avize medicale (fisa medicala port-arma, certificat A5 si altele).
• Reducere de 10% la Premier SPA - Primul Medical SPA de 5*


Idita Ramona
Sales Representative – Medicina Muncii
Mobil: 0724 567 196
Fax: 021 367 32 05
Mail : ramona.idita@clinicaromgermed.ro

Pentru mai multe detalii puteti sa vizitati si site-ul www.clinicaromgermed.ro   

 

Servicii oferite:

 

  • MEDICINA MUNCII -  Examen clinic si ANALIZE LABORATOR 

 

  • OPTICA MEDICALA - Ochelari de soare si de vedere  

 

  • PERMISE AUTO – fisa medicala si ex. psihologic  amatori si PROFESIONISTI

 

  • PORT-ARMA – fisa medicala si ex. psihologic

 

  • CURSURI  DE  PRIM-AJUTOR – sustinute de medic, formator autorizat

 

  • MEDICINA DE FAMILIE

 

   Organizarea activitatii de acordare a primului ajutor


GENERALITATI


a) Toate sediile societatii vor fi dotate cu truse de prim ajutor medical pentru cazuri de accidente la locul de munca.
b) Locurile la care vor fi amplasate trusele medicale de prim ajutor vor fi stabilite de conducatorii de unitati, astfel incat sa se asigure accesul cu usurinta in caz de necesitate precum si conditiile pentru asigurarea integritatii continutului trusei.
c) Periodic se va face verificarea continutului trusei de prim-ajutor iar in caz de lipsa, expirare sau consumare a unora din materiale, se va proceda la aprovizionarea si inlocuirea acestora.
d) Conducatorii de unitati vor numi un responsabil cu trusa medicala si vor lua masuri de instruire a unor salariati pentru acordarea primului ajutor in caz de accident, de preferinta din randul persoanelor care se gasesc in permanenta la locul de munca (care nu afecteaza deplasari in interes de serviciu pe perioade mari de timp) si care au cunostinte medicale.
e) Locul in care s-a organizat postul de prim-ajutor dotat cu trusa sanitara va fi inscriptionat vizibil cu o eticheta aplicata pe perete pentru a fi cunoscut de toti salariatii.
f) Toti salariatii vor fi instruiti asupra situatiilor in care se poate acorda primul ajutor la locul accidentului precum si asupra acelor situatii in care este interzis a se interveni si asupra acelor situatii in care este interzis a se interveni de catre persoane nepregatite, aceasta conducand la agravarea starii accidentatului.
Primul ajutor reprezinta un complex de masuri de urgenta, care se aplica in cazuri de accidente inaintea interventiei cadrelor medicale.

"Primul ajutor" este doar un ajutor temporar acordat in caz de urgenta pentru salvarea vietii, prevenirea unor complicatii ulterioare si ameliorarea suferintelor pana in momentul in care un serviciu medical adecvat  poate sa intervina.

Dar, in mod sigur, preventia este intotdeauna mai buna decat tratamentul!

Pentru a fi cu adevarat de ajutor victimei, in cazul unui accident, este important ca acest ajutor sa fie  oferit corect.In caz contrar, acesta nu va avea niciun efect sau va produce si mai mult rau.

Legea 319/2006 – legea securitatii si sanatatii in munca sau protectia muncii, prevede:

(1) Angajatorul are următoarele obligaţii:

a) sa ia măsurile necesare pentru acordarea primului ajutor, stingerea incendiilor şi evacuarea lucrătorilor, adaptate naturii activităţilor şi mărimii întreprinderii şi/sau unităţii, ţinând seama de alte persoane prezente;

b) sa stabilească legăturile necesare cu serviciile specializate, îndeosebi în ceea ce priveşte primul ajutor, serviciul medical de urgenta, salvare şi pompieri.

(2) Pentru aplicarea prevederilor alin. (1), angajatorul trebuie sa desemneze lucrătorii care aplica măsurile de prim ajutor, de stingere a incendiilor şi de evacuare a lucrătorilor.

(3) Numărul lucrătorilor mentionati la alin. (2), instruirea lor şi echipamentul pus la dispoziţia acestora trebuie sa fie adecvate mărimii şi/sau riscurilor specifice întreprinderii şi/sau unităţii.

 ART. 11

(1) Angajatorul are următoarele obligaţii:

a) sa informeze, cat mai curând posibil, toţi lucrătorii care sunt sau pot fi expusi unui pericol grav şi imminent despre riscurile implicate de acest pericol, precum şi despre măsurile luate ori care trebuie sa fie luate pentru  protecţia lor;

(3) Angajatorul trebuie sa se asigure ca, în cazul unui pericol grav şi iminent pentru propria securitate sau a altor persoane, atunci când şeful ierarhic imediat superior nu poate fi contactat, toţi lucrătorii sunt apţi sa aplice   măsurile corespunzătoare, în conformitate cu cunoştinţele lor şi cu mijloacele tehnice de care dispun, pentru a  evita consecinţele unui astfel de pericol. 

Trebuie sa aveti permanent in firma si o trusa sanitara de prim-ajutor, omologata si perfect functionala.

Iar art.39 alin.(6) din aceeasi lege precizeaza ca incalcarea respectivei

dispozitii constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda.

 Pretul pentru achizitia unei truse de prim ajutor este 160 lei (tva inclus) - transport gratuit pentru clientii din Bucuresti .

DESPRE NOI | SERVICII | LEGISLATIE | PORTOFOLIU | INTREBARI FRECVENTE | NOUTATI |
Toate drepturile rezervate VASFEBCO